Mun Kaupunki -valokuvanäyttely Lielahden kartanossa, Hiedanrannassa 18.12.-6.1.2018.

Mun Kaupunki -näyttely

Mun Kaupunki -näyttely perustuu samannimiseen tutkimus-prosessiin nuorten maahanmuuttajataustaisten aikuisten parissa. Se on osa Suomen Akatemian Strategisen Tutkimuksen Neuvoston rahoittamaa Ketterä Kaupunki -hanketta.

Hankkeen tutkijat ja hankkeeseen osallistuneet nuoret aikuiset ovat tehneet yhteistyötä ymmärtääkseen ja tehdäkseen näkyviksi sellaisia tapoja, käytäntöjä ja prosesseja, jotka vaikuttavat ihmisten kuulumisen ja osallisuuden kehittymiseen. Laajempana tavoitteena on ollut tunnistaa maahanmuuttajien, turvapaikan-hakijoiden ja pakolaisten hyvinvointitarpeita sekä kotoutumiseen vaikuttavia tekijöitä.

Mun Kaupunki -näyttely on kooste työskentelyn muodoista, menetelmistä sekä havainnoista. Sen ovat koostaneet prosessiin osallistuneet nuoret aikuiset yhdessä tutkijoiden kanssa.

Sedighe Bakhsin kuva Vaaleat yöt -näyttelystä.

 

Mun Kaupunki -näyttelyssä on myös nähtävissä myös Sedighe Bakhsin ’Vaaleat yöt’- näyttely.

Näyttely on Hiedanrannassa, Lielahden kartanon alakerrassa 18.12.-6.1.2018. Se on avoinna arkisin ma-pe klo 9-17 ja la-su klo 11-17.