Ketterä kaupunki -hankkeelle yhteiskunnallisen vaikuttavuuden pääpalkinto

Tampereen yliopisto jakoi 12.9.2019 ensimmäistä kertaa tunnustuspalkintoja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta. Pääpalkinnon sai Ketterä kaupunki-hanke. Palkinnon perusteluissa kiitetään hanketta siitä, että se on vaikuttanut yhteiskuntaan monipuolisesti ja konkreettisella tavalla.

Esimerkkinä mainitaan mm. Tampereen yliopiston arkkitehtuurin, sosiaalipolitiikan, aluetieteen, yhteiskuntatieteiden ja ympäristöpolitiikan tutkijoiden yhteistyönä toteutettu Ketterän asumisen keittokirja -sovellus, joka on kaikkien vapaasti hyödynnettävissä oleva urbaanin asumisen idea- ja tietopankki.

Ehdotuksia oli pyydetty yhteiskuntaa merkittävästi ja konkreettisesti kehittävistä vaikuttavuusteoista ja toimintamalleista. Lue lisää tunnustuksista ja perusteluista Tampereen yliopiston uutisesta.

Kuva: Jonne Renvall